Over ons…

Ik ben Stéphanie Beek-Peters. Geboren en getogen aan de rand van het prachtige Nationaal Park de Meinweg.

Op mijn 14e jaar werd ik Limburgs kampioen in de dressuursport en heb ik me in de jaren daarna volledig gericht op mijn topsportcarrière. Vele nationale en internationale wedstrijden op Grand Prix niveau met mooie prestaties als blijvende herinnering.

Als Olympisch kaderlid in de aanloop naar de Olympische spelen Beijing 2008 en London 2012 heb ik het oranjegevoel van dichtbij meegemaakt.

Op onze dressuurstal fokken we dressuurpaarden en geef ik training aan dressuurruiters op ieder niveau.

Van mijn 18e tot mijn 21e  heb ik in Maastricht gestudeerd. Onlangs heb ik de studie leefstijlcoach gevolgd en deze succesvol afgerond. Kennis van gezonde voeding en beweging is van onschatbare waarde en is een belangrijke pijler in onze aanpak. Momenteel volg ik de opleiding persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg en hoop ik spoedig af te studeren.

Met onze zorgboerderij Landgoed de Meinweg creëren we een fijne plek waar iedereen welkom is en individueel gekeken wordt naar mogelijkheden en niet naar beperkingen.

Op onze zorgboerderij heeft de topsport nu plaatsgemaakt voor topzorg….Het belangrijkste aan een dag bij ons is dat iedereen het gevoel krijgt er bij te horen, mag groeien als persoon en blij mag zijn met wie hij of zij is!

Stéphanie